EVA SEIDENFADEN - VISSINGGAARD Vissinggaard logo
Eva Seidenfaden
Store Pile- og Kurvedag - Revival og Final 2016
Kurser
Foredrag
Udstillinger
Baskets4life
Burkinaflet
Yajibelena, Burkina Faso
Ingcebethu, Zimbabwe
Andre projekter
Tidligere udstillinger
Galleri af eget fletværk Udgivelser
CV

Billedgallerier
Salg og bestilling

Kontakt

Links

English version

Senest opdateret Oktober 2020.

 

Store Pile og Kurvedag - Revival og Final


Vissinggaard var i årene 1996 - 2006 rammen om Store Pile- og Kurvedag. Omkring 70 flettere fra hele verden mødtes i de år på Vissinggaard til udveksling, udstillinger, foredrag og et flettemarked, der var åbent for publikum. Og Store Pile og Kurvedag blev en bemærkelsesværdig tradition, som vandt genklang og skabte inspiration og mange nye tiltag i fletteverdenen.

7. og 8. maj 2016 var der på ny være en stor flettebegivenhed på Vissinggaard

Programmet for weekenden var alsidigt med workshops, demonstrationer, udstillinger, auktioner over kurvene fra Kurvemuseet på Vissinggaard, demonstrationer af alskens materialer og teknikker ved danske og udenlandske gæster og meget mere.

Lørdagen tilbød 8 forskellige Workshops, med 5 af Baskets4life's medlemmer og 3 gæstelærere.

Der var fernisering på Baskets4life's nye udstilling - "Dimensions", storslået middag med musikalske, morsomme og festlige indslag. Vort ønske var at arrangere en berigende dag med fokus på det faglige, hvor vi kunne dele den fælles fletteglæde på mange måder.

Søndagen var en offentlig dag med auktion over kurve fra museet, salg af kurve, værktøj, ekstraordinære materialer, ekskusivt kunsthåndværk og andre spændende boder.

Dimensions


Se mere under Baskets4Life.

Det var et forrygende event med stor opbakning blandt familie, venner og publikum. Samtlige kurve fra museet fik nye hjem.

Indtægterne fra dette store event gik alle ubeskåret til Baskets4Lifes store Afrikarejse, som fandt sted i september-oktober 2016 - se mere under Baskets4Life.